Battle Camp – Android game review

Filename: battlecampcheats.zip

FileSize: 29 MB

Free battlecampcheats is ready for download

Battle Camp – Android game reviewwas extracted from http://mediafire.com/?53zi99hfhh15729

https://depositfiles.com/files/11crl4gmv29

http://www7.zippyshare.com/v/338418611129/file.html

https://www.4shared.com/zip/v8YMYl-Z29/index.htm

PLEASE SHARE TO START THE DOWNLOAD WITHOUT WAITING !!!

Posted in Battle Camp Tagged , , , , Post Permalink

20 Comments

  1. Hola a todos. A los nuevos al llegar al nivel 4 les pedirá un código de referencia, pueden poner el mio y les dará un giro asi puden ganar algun buen monstruo, a mi me dará una pieza de otro monstruo y ambos somos beneficiados. Gracias a los que lo pongan, el código es: 8MAM77

  2. Jó a játék, maga az alapötlet amin alapul már egy sikeresen befutott dolog, de ezt a candy crushos harcrendszert én nem tudom megemészteni :))

  3. Jó videó, el is kezdtem játszani. De nálam az éjszaka közepén 10 percenként küldte az értesítéseket.

  4. Tipikus mobilos, freemium cucc. Kb. minden harmadik mobiljáték ilyen. Menedzselős, építgetős, aminek a legmélyén van egy végtelenül lebutított játékmechanika és fizetéssel (nagyon) meggyorsítható fejlődési rendszer. Javaslom mindenkinek megtekintésre az ide vonatkozó "Freemium Isn't free" című South Park részt (18. évad 6. rész)!

  5. Inkább letöltök egy emulátort és csapatom a Pokémon Bluet XD De amúgy nem néz ki rossznak a játék és jól be is mutattad Kóveri

  6. Nagyon jó lett! Erre a csatornára először csak a PodKedd miatt iratkoztam fel. Aztán már teljesen ráfüggtem a videóidra. Remélem még sokáig folytatod.
     Üdv: /Benccce/

Comments are closed.