Commentary en Destiny BETA KEY giveaway!

Filename: destinybetakeygen.zip

FileSize: 24 MB

Free destinybetakeygen is ready for download

Commentary en Destiny BETA KEY giveaway!was extracted from http://mediafire.com/?53zi99hfhh15724

https://depositfiles.com/files/11crl4gmv24

http://www7.zippyshare.com/v/338418611124/file.html

https://www.4shared.com/zip/v8YMYl-Z24/index.htm

PLEASE SHARE TO START THE DOWNLOAD WITHOUT WAITING !!!

Posted in Destiny Tagged , , , Post Permalink

20 Comments

  1. ik zou graag een code krijgen. Destiny wordt volgens mij echt de beste game van het jaar en kan niet tot september wachten, en het zou zeker leuk zijn is om samen te gamen 😉 

  2. Hee fishie tijdje geleden maar ik kon deze weer ffies kijken.
    Ik vind dat kd gehannes altijd maar onzin het is iets onmeetbaars…de meeste gassie met een kd van 4 die zitten dichtgebouwd met c4 enz in een hoekie te campen.dus dat zegt mij niet zoveel….ik vind je meer een held als je een dikke rondetijd neerzet met een racegame ofzo haha.
    Als ik goede gemaplay wil zien dan ga ik wel naar erik want daar staat hij bekend om maar entertainen is niet zijn beste kant en dat geeft ook niet want heb geoots respect voor zijn gameplays…..maar entertainment is zeker belangrijk en dat zit altijd goed bij jou…ik ben ook in porech(kroatie) geweest….erg mooi land idd….die beta key mag je weggeven aan iemand die een betere sub dan mij is op dit moment hahah..nee gekkigheid… het is gewoon mijn type game niet

  3. Kom je terug van vakantie in Italië (de Marken) heeft Fish ineens een 2e kanaal! ik heb heel wat in te halen 😀 Natuurlijk ben ik meteen even gesubt op je 2e kanaal. Ik wil graag winnen want ik krijg heel snel nu mijn PS4 en het lijkt mij leuk om Destiny te proberen want ik ben nog aan het twijfelen om die game te komen. 

  4. mijn vlucht is geanuleerd naar Orlando 🙁 dus ik ben nu een stuk langer thuis om o.a video's te kijken 🙂 ik wil graag de beta key winnen omdat ik de game al ga kopen maar ik heb nog geen code om de beta te spelen voor dat het echte spel uit komt. PS je bent een held!

Leave a Reply