Hoe open je een AIRDROP?! | Fortnite Battle Royale #10

Filename: fortnitebattleroyaleairdrop.zip

FileSize: 24 MB

Free fortnitebattleroyaleairdrop is ready for download

Hoe open je een AIRDROP?! | Fortnite Battle Royale #10was extracted from http://mediafire.com/?53zi99hfhh15724

https://depositfiles.com/files/11crl4gmv24

http://www7.zippyshare.com/v/338418611124/file.html

https://www.4shared.com/zip/v8YMYl-Z24/index.htm

–DEZE VIDEO–
Joepie vandaag staat onze 10de video online! Stefanie gaat opzoek naar uitdaging en is gedreven om iemand te pakken in Fortnite Battle Royale! In de verte ziet ze haar eerste DROP! Zal het haar lukken om deze drop te openen of is de vijand eerder ter plaatsen! Volgens Ralf gaat het al een flink stuk beter met lopen en richten, maar een kill pakken levert nog te veel stress op XD Misschien wil Ralf ook wel een beetje te snel gaan, wat vinden jullie? Hebben jullie misschien nog tips? Laat van je horen!

–ONS KANAAL–
Wij posten iedere week 2 video’s op zaterdag en zondag om 11:00u waarin Ralf aan Stefanie leert hoe ze Fortnite moet spelen! Nog een behoorlijke uitdaging, want Stefanie heeft nog nooit gegamed. Zal het Stefanie ooit lukken om een potje te winnen? Ralf heeft er soms weinig vertrouwen in en schakelt regelmatig de hulp in van de kijkers! Welke tips kan Stefanie gebruiken om echt goed te worden? Als je dit leuk lijkt vergeet dan niet om op ons te abonneren, want dan mis je geen enkele video!
Daarnaast gaat Ralf elke week LIVESTREAMEN met kijkers en iedereen met een PS4 mag meedoen! Volg ons en kom onze helpen!

–ONZE SOCIALE MEDIA–
Willen jullie op de hoogte blijven van ons als beginnende YouTubers dan mogen jullie ons natuurlijk ook volgen op:

https://www.instagram.com/hoe_den_vid…

3 Comments

Comments are closed.