World of Tanks: J1mbo,Hardscope crosshair 8.7 update |HD|

World of Tanks: J1mbo,Hardscope crosshair 8.7 update |HD|

Free wot hardscope 8.6 is ready to be downloaded

To Download World of Tanks: J1mbo,Hardscope crosshair 8.7 update |HD|Click the download button

Video Rating: 4 / 5

PLEASE SHARE TO START THE DOWNLOAD WITHOUT WAITING !!!

Posted in World Of Tanks Tagged , , , , , Post Permalink

14 Comments

  1. én feltettem, és eltüntette a damage panelem. nem látom hogy mit lőnek ki. nem látom ha sebeznek és azt sem hogy mennyi életem van. valami megoldás?

  2. Hello de amúgy a J1mbo amit ki raktál hogy onnan töltsük le az oké letöltöttem kibontottam de nekem csak az swf fájlok voltak és nem volt külön mappákra szedve és az arty mode-t sem találtam de jobban megnézve láttam hogy mert v1.19-et ír a gép. a letöltött meg 0.8.3

  3. szerintem ez a legjobb hajszalkereszt,igaz en ma nagyon reg letoltottem de a vidi szuper jol el van magyarazva

  4. World_of_Tanks/res_mods/0.8.3/gui/flash ide másold be először a Jimbot, aztán ha kell a másik sniper mód akkor hardscopeból azt a fájlt amit mondtam:) és jó lesz 😉

  5. Üdv, elöször is köszönöm, másodszor meg lenne egy problémám. Letöltöttem mind kettőt de a res_mods mappa gyakorlatilag üres, nincs mit felülírni. Ezután próbáltam mindenhova bemásolni, de semmi eredmény(már ha azt lehet számolni, hogy egyszer orosz lett a beállítások menü:D) Tudna valaki segíteni ebben?

  6. Elmondom még egyszer a gyengébbek kedvéért, van egy pár replay videóm, és azok kapcsán kérdezték sokan, hogy milyen modokat használok, ezért készült ez a videó, vagy mondhatni úgy, hogy nekik;)

  7. Még is hogy néz ki? Komolyan mondom ahol fent vannak ezek ott van leírás is telepítésről semmi extra nincs a videódban! Na most akkor te mit is használsz? Mert csak azt tetted fel hogyan töltöd fel amit használsz!! Nem ugyan az!

  8. egész videók sora van róla:) Mivel mindenki azt kérdezte, hogy mi az amit a videóban látott:P

Comments are closed.